Dennis Hensen.

" iets niet doen wat je wel zou  willen is ook een vorm van schuld"

Met een warme doch vastberaden hand help ik jou en jouw onderneming naar het volgende niveau. Pragmatisch, oplossingsgericht en relativerend waar mogelijk maar vooral samen naar meer succes! 

In 1995 op mijn 22e zette ik mijn eerste stappen op het ondernemerspad.  Veel  ging goed maar van alles dat moeilijk was of minder goed ging leerde ik het meest.  In 2001 op mijn 28e kwam er een nieuwe grote uitdaging op mijn pad en startte ik een nieuwe vestiging van Profile Tyrecenter in Utrecht.  Deze vestiging startte op hoge snelheid en groeide binnen enkele jaren uit naar een bedrijf met twee vestigingen en 28 medewerkers.  In 2007 braken er voor het bedrijfsleven door de bankencrisis lastige tijden aan, een hele uitdagende maar ook leerzame periode. In 2009 besloot ik de lessen die ik in die periode geleerd heb te delen met andere ondernemers, hiervoor richtte ik het bedrijf Dennis Hensen Succesmanagement op.  In 2020 heb ik besloten mijn bedrijf Profile Tyrecenter Utrecht na (bijna) 20 jaar te verkopen aan een collega Profile ondernemer om te kunnen doen wat ik écht leuk vind, het vooruit helpen van ondernemers door mijn ervaring beschikbaar te stellen.

Naast de sessies Sprinterim.  Topscoorders.  Potje Sparren.  en Pittig Gesprek welke online te boeken zijn ben ik inzetbaar als ondernemers coach, interim manager, trainer, bemiddelaar/onderhandelaar, bedrijfsadviseur en troubleshooter.  Neem contact op voor meer info of boek direct een gratis en vrijblijvend Kennismakingsgesprek.


Contact.