Sprinterim Sessie.

"In goede tijden kan iedereen ondernemen"

Wanneer jouw onderneming in moeilijkheden zit dan kan je wel eens het gevoel hebben dat de problemen zich opstapelen en dat de verslechterende omstandigheden jouw agenda beheersen.  Hoe langer deze situatie voortduurt hoe moeilijker het lijkt het om het tij te keren. Wanneer de liquiditeit van je onderneming verslechterd wordt het steeds lastiger om vertrouwen en medewerking van crediteuren te behouden, totdat een (on)vrijwillige beëindiging van je bedrijf onafwendbaar lijkt, met alle gevolgen van dien.  Tijdig en adequaat ingrijpen is noodzakelijk om de regie terug te krijgen en de vicieuze cirkel te doorbreken.  Advies uit een puur financiële hoek is ruimschoots verkrijgbaar maar biedt maar een klein deel van de oplossing.  

Met een Sprinterim Sessie krijg jij een concreet actieplan op financieel én commercieel gebied. Bovendien krijg je inzicht in hoe jij jouw ondernemerskwaliteiten het beste kan inzetten.  Dat alles in slechts een halve dag, een Sprinterim Sessie wordt daardoor vaak als zeer intensief en soms ook wel als confronterend ervaren, je zult er uiteindelijk een nieuw optimisme aan overhouden.

Soms is het echt te laat en is een (on)vrijwillige bedrijfsbeëindiging inderdaad onvermijdelijk, in zo'n geval stellen we een stappenplan op voor een levensvatbare doorstart of een beëindiging zonder kleerscheuren voor alle betrokken partijen.  Indien nodig beschikken wij over een netwerk van specialisten op fiscaal, financieel en juridisch gebied voor als het écht ingewikkeld wordt.

Indien je een Sprinterim Sessie boekt krijg je van ons een link naar DISC vragenlijst waarmee we jouw persoonlijke stijl in kaart kunnen brengen.  Je investeert dus niet alleen in je bedrijf maar ook in jouw ondernemerschap.  Dit profiel is in de prijs inbegrepen.  Tevens vragen wij jou je winst en verliesrekening naar ons te mailen ter voorbereiding van de sessie.  Tijdens de sessie bespreken we (kort) jouw persoonlijke profiel, nemen we jouw dagelijkse bezigheden door en bepalen we welke acties prioriteit hebben en welke acties door jou uitgevoerd kunnen worden en welke hulp daarnaast nodig is.  We stellen een actielijst op en we bepalen hoe we de vorderingen monitoren.  Wij verzorgen een passende locatie voor een Sprinterim Sessie, het adres zul je na boeking in de uitnodiging van ons ontvangen.

Zodra je op 'Afspraak Maken.' klikt kom je op onze online agenda, hier kun je aangeven wat voor een soort afspraak je wilt inboeken (kies voor Sprinterim Sessie).  Nadat je een datum en dagdeel hebt bepaald krijg je een formulier waarop je jouw gegevens kunt invullen. Na verzending van dat formulier komt je bij Ideal terecht, na betaling wordt de afspraak bevestigd en we zullen binnen 24 uur de link naar je toesturen voor het DISC profiel.  Een Sprinterim Sessie kost: € 764, 46 exclusief 21% btw,  dat is € 925,- inclusief btw.  

 

 

Afspraak Maken.